Menu

Amela Terzic i Asmir Kolasinas bez vize za Rio

Nas predstavnik u bacanju kugle, Asmir Kolasinac, nije uspeo da osvoji medalju na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu zauzevsi 5. poziciju. Ni Amela Terzic se nije proslava u trci na 1500 metara, posto je zauzela 12. mesto.

Asmir Kolasinac i Amela Terzic bez medalja na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu

Prestupi presudili Kolasincu

Asmir Kolasinac je u prvoj seriji uspeo da baci kuglu 20, 01 metar, da bi rezultat u sledecem krugu popravio na 20, 01. Najbolji rezultat mu je bio 20, 05 metara, da bi usledili problemi. Kolasinac je napravio prestupe u sledece tri serije, da bi u sledecem bacanju popravio rezultat na 20, 43 metra. Uspeo je da se progura sa 8. pozicije na 5. ali to nije bilo dovoljno za osvajanje medalje, pa su ga pretekli osvajac bronze Canko Arnaudov (20, 59), srebro je otislo u ruke Mihailu Haratiku (21, 19) a najsjajnim odlicjem okitio se dvostruki prvak sveta, David Storl (21,31).

Amela zavrsila poslednja trku

Nasa predstavnica atletike u trci na 1500 metara, Amela Terzic, neslavno je prosla na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu. Naime, trka je pocela u nesto sporijem tempu, i sve takmicarke su bile u jednoj grupi. 300 metara pred cilj nasa atleticarka je zauzimala drugu poziciju, ali je koncentracija popustila, i sve takmicarke su je pretekle. Na 12. poziciji zavrsila je Amela ucesce na Evropskom prvenstvu sa vremenom od 4 minuta i 37,70 sekundi. Zlato je otislo u ruke Andjelike Cihocke (4:33), srebro Sifani Hasan (4:33,76), a bronza Kjari Megin (4:33,78).

Aleksandra Ninkovic
www.sportvesti.net
aleksandra@sportvesti.net
1

Slični članci

No comments

Leave a Reply


7 × 4 =

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!