Menu

Amela Terzic u top formi pred Evropsko prvenstvo u Beogradu

Jedna od najboljih srpskih atleticarki, Amela Terzic, izjavila je pred Evropsko prvenstvo u Beogradu da se trudi da bude u sto boljoj formi za dvoransku sezonu, a poseban akcenat stavlja na predstojece prvenstvo u prestonici od 3. do 5. marta sledece godine.

Amela Terzic u top formi pred Evropsko prvenstvo u prestonici

Amela u top formi za predstojeca takmicenja

Amela Terzic je izjavila da se za evropski kors vise ne sprema kao ranije, jer je staza za seniorke izuzetno duga, a da je na krosevima RTS-a uvek davala vise od svojih mogucnosti. Nagovestava da ce biti u top formi u Beogradu, jer kako kaze ljudi su navikli na njene uspehe, ali je konkurencija mnogo jaca i ocekivanja nekada budu prevelika. Terziceva napominje i istice vaznost atletske dvorane, koja mnogo znaci tokom njenih priprema za prvo veliko takmicenje u sezoni.

Novopazarka zadovoljna uspehom sa OI

Amela napominje da je zadovoljna svojim nastupom na OI, iako je na trci od 800 i 1500 metara, gde je konkurencija bila izuzetno jaka, osvojila 23. poziciju. Terziceva napominje da joj je jedan od velikih ciljeva i ucesce na Svetskom prvenstvu u Londonu od 5. do 13. avgusta 2017. Ona napominje da je izuzetno vazno da ispuni norme, u sta cvrsto veruje. Na treninzima istrci i brze od 4 minuta, ali to treba potvrditi i na takmicenjima. Za mladu Novopazarku je najbitnije da kvalitetno radi.

Aleksandra Ninkovic
www.sportvesti.net
aleksandra@sportvesti.net
0

Slični članci

No comments

Leave a Reply


+ 2 = 7

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!