Menu

Kako je PaddyPower olaksan za 4 miliona eura?

PaddyPower je irska kladionica. Oflajn, odnosno telefonskim putem PaddyPower se bavi kladjenjem sirom Velike Britanije i Irske, i u svom posedu sadrzi lanac licenciranih kladionica, dok u onlajn kladjenju nudi sirok asortiman igara. Kako je ova gigantska firma ostala bez enormnih 4 miliona eura, procitajte u nastavku.

Kako je PaddyPower olaksan za 4 miliona eura?

Hilari Klinton protiv Donalda Trampa

Celni ljudi PaddyPower-a ostace bez 4 miliona evra u svom budzetu, posto su pre konacnih odluka i saopstenja iz drzavnog vrha saopstili ime pobednika predsednickih izbora. Naime, svi kladionicari koji su glasali za Hilari Klinton bili su ispalceni od strane PaddyPower-a ranije od konacnog saopstenja. Javnost je i dalje u soku, i pitaju se da li je ovo nepromisljen potez ili politicka strategija celnika PaddyPowera. Sok za sve je usledio kada je na izborima za predsednika izabran Donald Tramp, ciji je trijumf kostao tricavih 4 miliona evra ovu irsku kladionicu.

Ishitrene odluke i pogresne prognoze PaddyPower-a

Portparol ove svetske kompanije istice da ce sada snositi posledice nakon ishitrenih odluka i pogresnih prognoza, koje su strateski pravljene. Nakon sto su uradili brojne analize i izvrsili kompletnu prognozu za pobedu Hilari Klinton, oni su svoje kladionicare isplatili unapred, ne racunajuci na moguc obrt. Neocekivana pobeda Donalda Trampa donela je najvecu politicku isplatu i veliki udarac za PaddyPower. U budzetu PaddyPowera, u slucaju pobede Klinton, ostala bi tri miliona evra. Ovako je kompanija ostecena za ogromnih 4 miliona.

Aleksandra Ninkovic
www.sportvesti.net
aleksandra@sportvesti.net
0

Slični članci

No comments

Leave a Reply


8 × = 40

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!