Menu

Muamer Hukic odbranio titulu svetskog sampiona

Muamer Hukic, nemacki kik-bokser srpskog porekla, savladao je protivnika Dmitra Kucera i odbranio titulu svetskog sampiona IBO verzije u kruzer kategoriji.

hukic odbranio titulu svetskog sampiona u IBO verziji u kruzer kategoriji

Hukic uzbudjen pred mec sa Ukrajincem

Muamer Hukic ne krije uzbudjenje pred mec sa Ukrajincem Dmitrom Kucerom, koji u svojoj profesionalnoj karijeri ima 26 borbi, 24 pobede od kojih je 18 nokutom. Kuser je do titule prvaka Evrope stigao zahvaljujuci pobedi vec u prvoj rundi protiv Britanca Enca Makarinelija, a susret sa Hukicem mu je obezbedio otkazani meca sa Ovilom Mekenzijem. Hukic napominje da je u top formi i da je srecan sto ce uci u ring nakon samo 8 nedelja od otkazane borbe, i da ce takav biti i u mecu protiv Kucera.

Hukic odbranio titulu sampiona u kruzer kategoriji

Jednoglasnom odlukom sudija, Muamer Hukic je proglasen pobednikom u mecu protiv Ukrajinca Dmitra Kucera. On je u subotu u Hanoveru odbranio titulu svetskog sampiona u kruzer kategoriji, i tako ostvario 40. pobedu u profesionalnoj karijeri, od ukupno 44 meca koja je odigrao. Kucer je savladan na poene posle 12 rundi, i apsolutna pobeda pripala je tridestdvogodisnjem momku iz Sjenice, koji od 1993. godine zivi u Nemackoj, i nastupa kao nemacki bokser.

Aleksandra Ninkovic
www.sportvesti.net
aleksandra@sportvesti.net
0

Slični članci

No comments

Leave a Reply


7 + 9 =

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!