Menu

Najbolji igrac finala Svetske lige iza resetaka – Video o Ngapetu pogledajte u prilogu

Pod reflektorima svetskih medija nasla se vest o francuskom odbojkasu Ervinu Ngapetu, koji je optuzen za fizicki napad na konduktera pariske zeleznice. Ovaj incident ne bi bio medijski propracen , da se ne radi o jednom od najboljih svetskih igraca odbojke.

U zizi javnosti zbog nemilog incidenta

Vest o hapsenju Ngapeta prodrmala je svetsku javnost. Naime, ovaj profesionalni igrac odbojke napao je konduktera na zeleznickoj stanici nakon dva dana kada je briljirao na zavrsnom turniru Svetske lige u Rio de Zaneiru i doneo pobedu Francuzima u mecu protiv Srbije. Mladi Francuz je impulsivno reagovao, nakon sto mu nije uslisena molba od strane konduktera koji je tog dana saobracao na liniji  voza. On je tog dana sa svojim prijateljem odlucio da mu prevozno sredstvo bude voz, ali posto je i drugi prijatelj koji je trebao da im se pridruzi kasnio, zamolio je konduktera za odlaganje polaska voza. Kondukter je zbog pravila zeleznice taj predlog odbio. Ngapet vidno iznerviran, zalupio je vrata voz i time naneo telesnu povredu kondekteru. Koliko je taj udarac bio jak, govori posledica o povredi arkade. “Francuska zeleznica” je istog dana podnela krivicnu prijavu protiv odbojkasa, tako da poznatog sportistu ocekuje sudjenje u septembru i oktobru ove godine. Tada ce se znati ishod ovog incidenta o daljoj sudbini odbojkasa.

Ervin Ngapet

Aleksandra Ninkovic
www.sportvesti.net
aleksandra@sportvesti.net
1

Slični članci

No comments

Leave a Reply


9 × = 9

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!