Menu

Obracun Klicka i Fjurija zakazan za 9. jul

Kada je proslog novembra u Dizeldorfu jednoglasnom odlukom sudija Tajson Fjuri proglasen pobednikom u borbi protiv Ukrajinca Vladimira Klicka, znalo se da mu bokser teske kategorije, nekadasnji bivsi svetski prvak, mora zakazati revans, a za datum se navodi 9. jul.

Klicko i Fjuri u revans mecu 9. jula

Jos uvek nepoznati svi detalji ocekivanog revansa

Osim datuma, jos uvek nisu poznati svi detalji dugo ocekivanog revansa protiv nekadanjeg i sadasnjeg svetskog prvaka u boksu. Na tviter nalogu strica i trenera Tajsona Fjurija osvanuo je tekst, u kojem navodi za kada i gde je mec zakazan, ali sva zvanicna i dalja obavestenja ce uskoro biti saopstena. Kada je jednoglasnom odlukom sudija na takmicenju u Dizeldorfu Fjuri skinuo sa trona dotadasnjeg sampiona Klicka u verzijama WBA, WBO, IBF, IBO, Ukrajinac je odmah zatrazio revans, a svi pregovori su dugo vodjeni. Piter Fjuri je naglasio da ce svi detalji detalji biti saopsteni do vikenda.

Nekadasnji svetski sampion Klicko skinut sa trona posle 9 godina

Vladimir Klicko je bivsi svetski prvak teske kategorije po verzijama WBA, WBO, IBF, IBA, i ukrajinskog je porekla. Davne 1996. godine na Olimpijskim igrama u Atlanti osvojio je zlatnu medalju kao amater. Kao profesionalac osvojio je naslove po verziji WBO 2003. i 2008. IBF i IBO 2006. Odigrao je 68 meceva, od cega ima 64 pobede (54 nokautom ) i 4 poraza. Posle 9 godina na tronu svetskog prvaka, u novembru 2015. izgubio je titule WBA, WBO, IBF, IBA izgubivsi mec od irskog boksera Tajsona Fjurija, koji je preuzeo ulogu svetskog bokserskog sampiona.

Aleksandra Ninkovic
www.sportvesti.net
aleksandra@sportvesti.net
1

Slični članci

No comments

Leave a Reply


7 + = 16

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!