Menu

Oglasivac – Postavite svoj oglas kod nas!

advertisingSportvesti.net su moderna i aktuelna srpska stranica o sportu, sportskim dogadjajima, timovima i njihovim igracima. Na nasoj stranici mozete procitati najbitnije i najsvezije informacije, koje poseti nekoliko stotina ljudi dnevno. Ukoliko i Vi imate stranicu ili kompaniju iz sveta sporta, mozete ostaviti svoj oglas kod nas, a mi cemo na najrelevantniji nacin izaci u susret, i omoguciti da Vase zelje postanu stvarnost.

Oglasite se na nasoj stranici, i ocekujte jos veci uspeh

Ukoliko zelite da se oglasite kod nas, i da vas rad bude nagradjen uspehom i prepoznatljivoscu, mi Vam mozemo pomoci u tome. Vase je da da izrazite svoje zelje i stavove, a mi cemo na najbolji nacin napraviti proizvod, gde ce obe strane biti zadovoljene.

Na Vase konkretne uslove, mi odgovaramo maksimalno efikasno i korektno. U nasoj ponudi nudimo i baner reklamu, reklamu u clancima ili stranicama, po veoma povoljnim uslovima i ceni. Vi nam kazete sta i kako zelite, a mi cemo se potruditi da vase zelje ostvarimo. Za vise informacija kontaktirajte nas putem e-mail adrese aleksandra@sportvesti.net ili preko forme Kontaktiraj nas koja se nalazi na dnu stranice.

No comments

Leave a Reply


8 − = 0

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!