Menu

Postanite nas partner!

ur1lUkoliko zelite da saradjujete sa nama i da postanete partner najboljeg sportskog portala u Srbiji, na pravom ste mestu. Ako imate sportsku kopmaniju ili stranicu, mozete nam se pridruziti, a mi cemo na najbolji moguci nacin napraviti proizvod, gde ce obe strane biti zadovoljene.

Postanite nas partner i uzivajte sve privilegije

Partnerstvo je vazna karika u marketingu. Sportvesti.net imaju za cilj da postanu jedan od vodecih sajtova iz sveta sporta i sportskih desavanja. Zato je jako bitno sklopiti partnerstvo sa kompanijama ili stranicama koje imaju iste zelje i teznje, i koje bi htele biti reklamirane. Vi nam se mozete pridruziti, i sklopiti partnerstvo sa nama, a mi Vam garantujemo dobar procenat zarade, mnogobrojnu publiku sirom zemlje i napredan razvoj u daljem radu, a samim

Zasto trebate biti nas partner?

Nudimo mogucnost reklamiranja vase kompanije ili sport stranice na nasem sajtu, mogucnost zarade i promovisanja vaseg proizvoda. Prednost u sklapanju partnerstva sa nama otvorice Vam puteve sirom zemlje, sa nama cete se osecati sigurnije. Gledajte kako iz dana u dan vasi proizvodi postaju sve prodavaniji, i kao Vam raste publicitet. Za vise informacija kako mozete postati nas partner, kontaktirajte nas putem e-mail adrese aleksandra@gmail.com ili formom na stranici u odeljku Kontaktiraj nas.

No comments

Leave a Reply


8 − = 7

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!