Menu

Volis sport i pisanje? Onda bi trebali da radite sa nama!

workCultureSportvesti.net su ozbiljna i odgovorna sportska stranica, koja se iz dana u dan usavrsava i radi na unapredjenu sajta. Ukoliko ste ambiciozni, vredni, snalazljivi i odgovorni, Sportvesti.net Vam mogu pruziti veliku sansu. Nudimo mogucnost svim zainteresovanim kandidatima da saradjuju sa nama, a ukoliko nas kontaktirate dobicete precizne i tacne informacije.

Zelite li da budete urednik sajta?

Ukoliko imate velike zelje i teznje u poslu, ovo je pravi nacin da ispoljite svoju sposobnost. Sportvesti.net trazi odgovornu, ambicioznu, radnu i mladu osobu, koja je spremna da prihvati sve uslove i obaveze vezane za ovaj posao. Vas zadatak je, ukoliko ste zainteresovani i zelite da budete deo tima, da napisete jedan sportski clanak, precizne i konkretne forme na zadatu temu koju sami birate. kontaktirajte nas putem e-mail adrese aleksandra@sportvesti.net ili putem kontakt forme ovde.

No comments

Leave a Reply


6 × = 12

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!