Menu

Slovenci ostali i bez Betfaira, nakon sto ih je napustio PokerStars

Ova godina nije naklonjena igracima online pokera iz Slovenije. Naime, jedna od najvecih poker soba na svetu, PokerStars, je sredinom leta resila da sa trzista Slovenije povuce ovo gigantsko ime, pa je njihov primer ispratio i manje poznat Betfair.

Betfair zatvorio vrata trzistu sa Slovenije

PokerStars zatvorio vrata slovenskom trzistu

Udarac koji su zadobili igraci pokera iz Slovenije, nakon odluke rukovodstva PokerStarsa da se jedna od najvecih svetskih soba za online poker povuce sa njihovog trzista, nije stigao da se ohladi kad je usledio jos jedan sok za ljubitelje online pokera. Naime, ne tako poznata poker soba Betfair, povukla je svoju sobu sa slovenackog trzista i tako zatvorila vrata za nase komsije. Igraci su pismenim putem obavesteni da se njihova soba povlaci sa trzista, te da ce svoj novac u roku od nekoliko dana morati podici sa Betfair racuna.

Odlazak Betfaira ugrozava druge sobe?

Krajnji rok za podizanje novca sa Betfair racuna jeste bio 29. oktobar. Ukoliko poker igraci ne podignu novac do tog datuma nece ostati bez novca, ali za novcane transfere bi morali da se konsultuju sa poslodavcima Betfaira. Iako ne spada u najvece poker sobe, Betfair je svojim odlazkom zadao veliki problem poker organizaciji Slovenije, jer su za 4 meseca ostali bez dve poker sobe. Jos jedna vrlo bitna stvar jeste da odlaskom Betfaira dovodi se u pitanje opstanak drugih online poker soba mreze iPoker, jer imaju istu licencu kao i Betfair.

Aleksandra Ninkovic
www.sportvesti.net
aleksandra@sportvesti.net
0

Slični članci

No comments

Leave a Reply


5 × = 25

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!