Menu

Sportski bonusi – Najbolji srpski sportski bonusi online!

sportskih bonusiOnline kladionice u svom sastavu pruzaju veliki spektar informacija, a igrajuci ih em ustedite vreme cekajuci u redovima u kladionici, em postoji mogucnost da zaradite novac. Svaka online kladionica svojim vernim i dugogodisnjim igracima, pocetnicima, u cilju privlacenja novich igraca nudi bonuse, koji se na stranici online kladionice mogu naci pod grupom Promotions. Svako od nas zeli da zaradi dodatni novac, a da ulog ne bude veliki. Zbog toga je bitno pratiti promocije, koje nam pruzaju veliki izbor bonus, i sansu da udvostrucimo, utrostrucimo ulozeni novac.

5 najbolji sportskih bonusa!

Sta je bonus i kako funkcionise?

Da bi igrac uopste mogao da se kladi i osvoji bonuse, neophodno je da se prvo registruje, ispuni svoje podatke i uplovi u svet online bonusa (sve informacije u vezi registracije pogledajte u odeljku online kladionice). Na samom startu online kladjenja, ponudjen je bonus dobrodoslice, koji moze biti u obliku free spins (besplatni obrtaji) ili besplatni novac, gde igrac ne ulaze apsolutno nikakav depozit, vec novac dobija besplatno. Ali koliko god novca da ste zaradili, postoji odredjeni maksimalni limitirani iznos, koji se moze unovciti zahvaljujucem datom bonusu. Takodje, postoji jos jedna bitna informacija a ujedno i zadatk vezan za bonuse.

Pojam wagering requirements u online kladjenju

Ovaj pojam oznacava iznos koji igrac treba da obrne u igri. Igrac novcem iz igre kojim raspolaze, ubacuje direktno u igru. Npr:Igrac bonusom dobije 10$ virtuelnog novca. Uzecemo primer da je wagering uslov za ovaj bonus 60x. To znaci da igrac sa ulozenih 10$ bonusa obrne 60 puta. Osvojeni novac bi iznosio 600$, ali je prosto neverovatno teska cinjenica da se od 10$ napravi 600$. Cak i kada se uspe osvojiti, velika bitna stvar sto se tice besplatnih bonusa je da se ne moze podici ceo iznos, vec je on limitiran, i igrac moze osvojiti maksimalno 150$. To znaci da se besplatnim novcem od bonusa ne moze osvojiti neogranicen novac. Ukoliko ne uspete da ispunite wager broj, tj uslov, barem ste se isprobali i u tome.

Super bonusi za prave igrace

Sto se tice igraca koji su vatreni obozavaoci i pasionirani ljubitelji online kladjenja, a pri tom igraju za pravi novac i vece sume, odusevice cinjenica da je za njih predvidjen bonus dobrodoslice od 50%, 100%, 200%, 300%. procenti oznacavaju koliko ce depozit biti nagradjen. Npr: Za 50% se dobija besplatno polovina ulozenog novca, za 100% ceo ulozeni depozit, za 200% se duplira ulozeni novac, tako da igrac raspolaze iznosom od zbira ulozenog novca i procentualnog uvecanja (primer: ulozenih 10$, igrac dobija jos 10$ bonusa, sto iznosi 20$ za bonus od 100%).

Prednosti i mane bonusa

Kao i prethodni i ovi bonusi imaju svoja ogranicenja i uslove. Kod ovih bonusa su wager requirements blazeg oblika, sto znaci da igrac treba da obrne iznos depozita, iznos bonusa ili njihov zbir odredjeni broj puta, najcesce 20 ili 30. Bonusi su limitirani, pa ako igrac ulozi 100$, od 100% bonusa ce dobiti 100$, pa se u ovom slucaju ne isplati ulagati vise od 100$. Postoje i cash-back bonusi, sto znaci da se na odredjenu ili ulozenu sumu depozita, a jos cesce na gubitke, igracu vraca jedan zagarantovani deo.

Igranje bez bonusa, ali i bez nagrade

Ukoliko pak igrac ne prihvata nikakve promocije ni bonuse od strane online kladionice, on nije vezan nikakvim uslovima, i potpuno besplatno se kladi, ali bez nagrade. Igrac se potpuno besplatno i bezbedno registruje, ulozi sumu novca (depozit) i uziva u igri. Ali, kao i do sada navikli smo na uslove koji nam se namecu, pa ukoliko budete hteli da podignete osvojeni novac, uslov, skoro zanemarljiv, jeste da cete morati obrnuti taj depozit jedanput ili dvaput.

No comments

Leave a Reply


6 − 3 =

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!