Menu

Srpska zastava u rukama Ivane Maksimovic na Olimpijskim igrama

Cast da predstavi nasu zemlju u najboljem svetlu i da ponese zastavu Srbije, pripala je Ivani Maksimovic, koja je 2012. godine u Londonu osvojila srebro u disciplini malokalibarska puska trostav.

Ivana Maksimovic nosi zastavu Srbije na OI

Ivana pocastvovana odlukom Olimpijskog komiteta Srbije

Odluku da Ivana Maksimovic otvori svecanu manifestaciju na Letnjim Olimpijskim igrama noseci srpsku zastavu, doneo je Olimpijski komitet Srbije. Nasa vicesampionka u streljastvu je pocastvovana ovom odlukom, i za nju predstavlja posebnu cast. Nakon saopstenja da ce se na Letnjim Olimpijskim igrama u Rio de Zaneiru zastava Srbije vioriti u njenim rukama, Ivana je izjavila da je presrecna a ujedno i zatecena odlukom, navodeci da je to posebna cast za nju jer se nasla medju izabranim sportistima koji su i pre nje nosili barjak, i da ce dostojanstveno nositi zastavu. Ona istice da ce pokusati da osvoji jednu ili dve medalje na Igrama.

Ivana Maksimovic Djokoviceva sledbenica

Na Olimpisjkim igrama u Londonu, cast da nosi srpski barjak pripala je svetskom teniseru srpskog porekla, Novaku Djokovicu. Nasa vicesamponka u streljastvu je 2012. na OI u Londonu zauzela 3. mesto u disciplini malokalibarska puska trostav. Okitila se i najsjajnijim odlicjem na Sampionatu Evrope u Mariboru 2015, bronzom na Svetskom prvenstvu u Minhenu 2010, kao i na Svetskom kupu u Juznoj Koreji 2011, dok je srebro ponela sa Evropskog prvenstva u Finskoj 2012. godine. Letnje Olimpijske igre ce se odrzavati od 5. og do 21. avgusta u Rio de Zaneiru.

Aleksandra Ninkovic
www.sportvesti.net
aleksandra@sportvesti.net
1

Slični članci

No comments

Leave a Reply


7 × 2 =

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!