Menu

Srpski kajak u usponu

Srpski kajakasi i kajakasice grabe medalje na Svetskom prvenstvu (SP) i jurisaju ka Riju 2016. U dve trke koje su se odrzale danas, uspeli su da uzmu cak dve medalje i obezbede put ka Olimpijskim igrama 2016. godine.

kajakasice

Kajakasice sve blize Riju

Na Svetskom prvenstvu u Milanu srpske kajakasice Milica Starovic i Dalma Ruzicic zauzele su drugu poziciju i osvojile srebrnu medalju u disciplini K-500, i tako ispunile normu za Olimpijske igre. Stazu su preveslale u vremenu od 1,41 sekundu, dok su Madjarice osvojile zlatnu medalju u vremenu koje je iznosilo 1,21 sekundu.

Bronzana odlicja za kajakase

U trci na 1000 metara nasi kajakasi Marko Tomicevic i Milenko Zoric zauzeli su trece mesto i osvojili bronzanu medalju. Uspeh su ostvarili Nebojsa Grujic i Marko Novakovic koji su u trci na 200 metara takodje osvojili bronzanu medalju i nasli se na trecoj poziciji. Ostvarenjem ovih sjajnih rezultata, nasi kajakasi obezbedili su plasman na najvecu svetsku sportsku smotru Olimpijske igre 2016, u Riju de Zaneiru.

Aleksandra Ninkovic
www.sportvesti.net
aleksandra@sportvesti.net
2

Slični članci

    No Related Post

No comments

Leave a Reply


5 × = 15

Postani VIP clan, gratis!

email vest

Postani VIP clan bestplatno i primi najbolje sportske vesti i ekskluzivne sportske VIP bonuse direkt na tvoj email!

Prati nas na faceboku!

Besplatni sport streaming

Besplatni sport streaming online mozete naci kod sportskih kompanija sto su prikazani ispod. Samo stvori besplatan nalog, prijavi se i gledaj !

Ekskuzivni sport bonus

sport bonus kod betssona

Primi ekskuzivni sportskih bonus kod Betssona prvi put. Ulozi te samo 25€ a igrajte sa 50€!